fbpx
Op=op
Opheffingsuitverkoop
Voor 17:00 besteld overmorgen in huis
- Start-up in Kaatsheuvel
- Gratis verzending
- Voor 20:00 besteld overmorgen in huis

Makkelijk te leren spellen

Wil je geen uren graven door de handleiding? Dan zijn deze spellen perfect voor jou! Al deze spellen leer je in no-time, met en zonder handleiding. Benieuwd naar hoe je het speelt? Klik op het spel en bekijk de video of lees de speluitleg. 
De Weerwolven van Wakkerdam: Het Pact
De Weerwolven van Wakkerdam: Het Pact

Compleet Weerwolvenpakket voor 8 tot maar liefst 47 spelers! Met deze doos haal je in één keer alles in huis wat je nodig hebt om “De Weerwolven van Wakkerdam: Het Pact” met maar liefst 47 personen te kunnen spelen. Naast het basisspel bevat Het Pact de uitbreidingen “Volle Maan”, “Karakters” en “Het Dorp”.

26,99

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
30 Seconds
30 Seconds ®

Fantastisch op feestjes en partijen. De spelers vormen teams. Een van de spelers probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen zijn teamgenoten raden, des te meer velden het team op het speelbord vooruit mag.

26,99

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
My City
My City – Bordspel

Elke speler heeft een bord waarop hij zijn stad gaat bouwen. Aan het begin van de campagne heeft het een paar verschillende functies – lege velden, rotsen, bomen, enzovoort. De gebouwen die hij bouwt, worden weergegeven door polyomino’s, de tetris-achtige vormen, in drie verschillende kleuren. Er ligt een stapel kaarten tussen de spelers en er wordt steeds een kaart met een van de polyomino’s omgedraaid. Spelers moeten het vervolgens in hun stad bouwen. De campagne bestaat uit 24 spellen, verdeeld in 8 hoofdstukken van elk 3 spellen.

21,50

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis