fbpx
Op=op
Opheffingsuitverkoop
Voor 17:00 besteld overmorgen in huis
- Start-up in Kaatsheuvel
- Gratis verzending
- Voor 20:00 besteld overmorgen in huis

Lange spellen

Een spel hoeft voor jou niet vlug voorbij te zijn. Het liefst zit je langer dan een uur samen met vrienden je brein te kraken over de juiste strategie. Deze langdurige gezelschapsspellen zijn uitstekend voor iedere spelletjesavond.
De Weerwolven van Wakkerdam: Het Pact
De Weerwolven van Wakkerdam: Het Pact

Compleet Weerwolvenpakket voor 8 tot maar liefst 47 spelers! Met deze doos haal je in één keer alles in huis wat je nodig hebt om “De Weerwolven van Wakkerdam: Het Pact” met maar liefst 47 personen te kunnen spelen. Naast het basisspel bevat Het Pact de uitbreidingen “Volle Maan”, “Karakters” en “Het Dorp”.

26,99

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
The King's Dilemma
The King’s Dilemma

Een koninkrijk besturen is zo makkelijk nog niet. In The King’s Dilemma speel je als leiders van de nobele huizen en staan jullie de koning van Ankist in raad en daad bij om het koninkrijk naar een glorieuze toekomst te leiden. In dit verhaalgedreven legacy-spel bepalen alle spelers samen het lot van het rijk, generatie op generatie. Ga je voor het succes van jouw eigen huis of voor het grotere belang?

52,50

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
Paleo
Paleo – Bordspel

In het stenen tijdperk is het eten of gegeten worden. In het coöperatieve spel Paleo bordspel proberen jullie als volksstam samen te overleven en voortdurend te streven naar vooruitgang. Maar let op, overal dreigt gevaar: wilde dieren, stormen en andere volksstammen liggen op de loer. Zullen jullie slagen?

30,50

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
De Taveernen van de Oude Stad
De Taveernen van de Oude Stad

De Taveernen van de Oude Stad is een deckbuildingspel over elkaar beconcurrerende herbergen, waar drinkebroers en edellieden hun biertjes en borrels drinken. De spelers zijn waard in hun eigen etablissement en proberen door juiste investeringen hun kroeg de beste van de oude stad te maken.

31,99

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
Witchstone
Witchstone – Bordspel

Elke 100 jaar komen heksen en tovenaars bij elkaar om te strijden om de titel van Master of the Witchstone. Degene die de Heksensteen in handen heeft, wordt beloond met prestige en eer, om nog maar te zwijgen over de enorme krachten van de steen. Maar wie zal deze keer de beste magiër zijn?

35,50

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
Robin hood gezelschapsspel
De Avonturen van Robin Hood

De avonturen van Robin Hood Beleef een coöperatief avontuur in Sherwood Forest! De Avonturen van Robin Hood is een coöperatief bordspel, waarin je als groep ten strijd trekt tegen de Sheriff van Nottingham. Door het speelbord te verkennen en zo avonturen aan te gaan, ontdek je het verhaal van Robin Hood.

38,50

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis