fbpx
Op=op
Opheffingsuitverkoop
Voor 17:00 besteld overmorgen in huis
- Start-up in Kaatsheuvel
- Gratis verzending
- Voor 20:00 besteld overmorgen in huis

Bordspellen

Met welk bordspel ga je uren plezier beleven?
The King's Dilemma
The King’s Dilemma

Een koninkrijk besturen is zo makkelijk nog niet. In The King’s Dilemma speel je als leiders van de nobele huizen en staan jullie de koning van Ankist in raad en daad bij om het koninkrijk naar een glorieuze toekomst te leiden. In dit verhaalgedreven legacy-spel bepalen alle spelers samen het lot van het rijk, generatie op generatie. Ga je voor het succes van jouw eigen huis of voor het grotere belang?

52,50

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
30 Seconds
30 Seconds ®

Fantastisch op feestjes en partijen. De spelers vormen teams. Een van de spelers probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje te omschrijven. Hoe meer begrippen zijn teamgenoten raden, des te meer velden het team op het speelbord vooruit mag.

26,99

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
Paleo
Paleo – Bordspel

In het stenen tijdperk is het eten of gegeten worden. In het coöperatieve spel Paleo bordspel proberen jullie als volksstam samen te overleven en voortdurend te streven naar vooruitgang. Maar let op, overal dreigt gevaar: wilde dieren, stormen en andere volksstammen liggen op de loer. Zullen jullie slagen?

30,50

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
De Taveernen van de Oude Stad
De Taveernen van de Oude Stad

De Taveernen van de Oude Stad is een deckbuildingspel over elkaar beconcurrerende herbergen, waar drinkebroers en edellieden hun biertjes en borrels drinken. De spelers zijn waard in hun eigen etablissement en proberen door juiste investeringen hun kroeg de beste van de oude stad te maken.

31,99

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
Lamaland
Lamaland – Bordspel

Lamaland Wie wordt de beste boer van het hooggebergte? In Lamaland moeten de spelers zo efficiënt mogelijk eigen akkers inrichten. De akkers leveren cacao, maïs en aardappelen op, waarmee lama’s kunnen worden gekocht. Ook zorgen de akkers voor hulp in de vorm van dorpelingen, die je bij de oogst gaan helpen. Hoe meer lama’s je hebt, hoe moeilijker het wordt om nog goed te oogsten. Tegelijkertijd heb je de lama’s nodig om punten te scoren. De speler met de meeste punten wint.

21,50

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
Witchstone
Witchstone – Bordspel

Elke 100 jaar komen heksen en tovenaars bij elkaar om te strijden om de titel van Master of the Witchstone. Degene die de Heksensteen in handen heeft, wordt beloond met prestige en eer, om nog maar te zwijgen over de enorme krachten van de steen. Maar wie zal deze keer de beste magiër zijn?

35,50

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
My City
My City – Bordspel

Elke speler heeft een bord waarop hij zijn stad gaat bouwen. Aan het begin van de campagne heeft het een paar verschillende functies – lege velden, rotsen, bomen, enzovoort. De gebouwen die hij bouwt, worden weergegeven door polyomino’s, de tetris-achtige vormen, in drie verschillende kleuren. Er ligt een stapel kaarten tussen de spelers en er wordt steeds een kaart met een van de polyomino’s omgedraaid. Spelers moeten het vervolgens in hun stad bouwen. De campagne bestaat uit 24 spellen, verdeeld in 8 hoofdstukken van elk 3 spellen.

21,50

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
Robin hood gezelschapsspel
De Avonturen van Robin Hood

De avonturen van Robin Hood Beleef een coöperatief avontuur in Sherwood Forest! De Avonturen van Robin Hood is een coöperatief bordspel, waarin je als groep ten strijd trekt tegen de Sheriff van Nottingham. Door het speelbord te verkennen en zo avonturen aan te gaan, ontdek je het verhaal van Robin Hood.

38,50

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
De Kwakzalvers van Kakelenburg bestellen
De Kwakzalvers van Kakelenburg

Eenmaal per jaar komen in De Kwakzalvers van Kakelenburg de beste wonderdoktoren en beunhazen samen om drankjes tegen zweetvoeten, heimwee, de hik en liefdesverdriet te brouwen. Iedere kwakzalver kookt hier echter zijn eigen soep. Iedere speler trekt zolang ingrediënten uit zijn eigen, in de loop van het spel zelf samengestelde, voorraadbuidel totdat hij denkt dat zijn drank perfect is. In dit spel met meer dan 2000 combinatiemogelijkheden wordt het beproefde deckbuildingssysteem gecombineerd met het populaire “push your luck”-mechanisme.

28,50

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
Carcassonne Basisspel
Carcassonne Basisspel

Het Franse Carcassonne is de best behouden middeleeuwse vestingstad. De spelers zijn landheren en zetten hun horigen in om zoveel mogelijk invloed in het gebied te krijgen.  Met die horigen, waarvan je er natuurlijk een beperkt aantal hebt, scoor je punten als hun weg, stad of klooster wordt afgebouwd. Lastig wordt het als andere spelers er door het slim plaatsen van landtegels voor zorgen dat je horigen geen mogelijkheden meer hebben om ooit nog in je voorraad terug te keren. Je zult dus goed moeten nadenken, hoe, wanneer en waar je de horigen inzet!

20,99

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis
Wingspan
Wingspan

Een vogelspel vol tactiek en spanning! Als vogelliefhebber zet je vogels uit in jouw persoonlijke natuurgebied. Elke vogel komt in een van drie soorten natuuromgeving terecht: bos, weide of moeras. Daar gaan de vogels voor je aan de slag. Zo wordt in het bos voedsel verzameld, terwijl de weide ervoor zorgt dat er eieren worden gelegd en het moeras je meer vogelkaarten geeft. Door je vogels slim met elkaar samen te laten werken, behaal je het meeste voordeel.

35,99

Voor 20:00 besteld, overmorgen in huis

Speel bordspellen met vrienden en familie

Wil je een geweldige avond beleven met vrienden en familie? Dan mogen bordspellen zeker niet ontbreken. Bij Roellie.com koop je prijswinnende bordspellen voor een feestelijke prijs.

 

Bordspellen zijn erop gericht om samen plezier te hebben. Het gaat vaak gepaard met spannende, gezellige of leuke situaties waardoor je elkaar op een andere manier leert kennen. Zijn je vrienden competitief, strategisch of helemaal niet?

 

De beste online winkel met bordspellen

Online bordspellen kopen is erg handig. Je ziet een groot assortiment, krijgt alle informatie die je nodig hebt en profiteert van de goedkoopste prijzen. Bovendien hoef je niets te dragen, want alle bordspellen worden thuisbezorgd.

 

Roellie.com heeft alle bordspellen die je nodig hebt voor een gezellige spellenavond. De familiespellen zijn genomineerd of hebben prijzen gewonnen. Bovendien worden ze leuk verpakt voor levering, zodat het plezier begint op het moment dat je ze ontvangt. Om het voor iedereen toegankelijk te maken, proberen we de goedkoopste bordspellen aan te bieden.

 

Favoriete bordspellen

Op basis van reviews hebben wij een pagina ontwikkeld met de favoriete bordspellen van Nederlanders. Elk bordspel op deze site is door veel gameliefhebbers als uitstekend beoordeeld. Weet je niet zeker welke game bij je past en ben je niet op zoek naar een top 10 lijstje? Dan vind je alles wat je nodig hebt in Favorieten. Zie bijvoorbeeld echte klassiekers als Catan en de tegenwoordig immens populaire Wingspan.

 

Koop populaire bordspellen online

De online bordspellenwinkel Roellie.com biedt alle spellen die je nodig hebt voor een gezellige avond met vrienden en/of familie. Koop nu de leukste bordspellen. Wat wordt jouw nieuwe favoriet?